» Ring til os på telefon ​20 83 ​92 ​27

Følg os på Facebook
25-01-2016
Følg os på Facebook :-)
Læs hele nyheden
Boligfradrag 2016 - 2017
13-01-2016
Tilskud til almindelig havearbejde
Læs hele nyheden
Responsive
04-09-2015
Vi har opdateret vores hjemmeside så den er responsive. Det vil sige den nu fungere på mobil og tablets
Læs hele nyheden

Lomborg Hegn – din anlægsgartner

​I 1996 startede anlægsgartner Henrik Jensen firmaet, Fliser & Hegn, hvis vigtigste fokuspunkt var at løse opgaver i forbindelse med etablering og vedligeholdelse af fliser og stenbelægning samt hegn i haver og grønne områder.

Siden er udviklingen gået stærkt, og i dag beskæftiger firmaet 6-8 mand, der varetager opgaver for både private, virksomheder og offentlige institutioner vedrørende komplette haveanlæg med egen anlægsgartner – fra tegning til færdigt anlæg med plæne og planter.

Anlægsgartner med fleksible og kreative løsninger

I dag har Henrik startet firmaet Lomborg Hegn, som er sidekørende med Fliser & Hegn. Lomborg Hegn har egenproduktion af en ny type hegn af høj kvalitet, som kræver et absolut minimum af vedligeholdelse.

​Tilknyttet Lomborg Hegn er en professionel tømrerafdeling, som er aktiv i både sommer- og vintermånederne, hvorfor vi udover vores anlægsgartner-opgaver også kan varetage en bred vifte af tømreropgaver.

Især i sommermånederne udfærdiger vores fagudlærte og dygtige tømrere nye og lækre tagterrasser. Derudover kan vi tage os af en lang række reparationer, såsom: tag, vinduer, døre m.m.

Hegn tilpasset kundens behov

​Som kunde hos Lombog Hegn har du mulighed for at sammensætte dit hegn ud fra dine ønsker og behov, som passer til din bolig. Du kan lade dig inspirere af vores store udvalg af standardmodeller og sammensætte dit Lomborg Hegn, så det både passer i højde, farve og design.

Henrik har designregistreret alle hegn, som du kan se under produkter, her på siden.

Ring endelig til os, for at høre mere, hvis du har brug for et vedligeholdelsesfrit hegn eller en professionel anlægsgartner.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Firmaoplysninger

Fliser & Hegn • CVR: ​74904211

​​Adresseoplysninger

Ringkøbingvej 39 • 7620 Lemvig

​​Kontaktoplysninger

20 83 ​92 ​27fliseroghegn@jubii.dk