Snerydning, saltning og vinterbekæmpelse

Hos Fliser & Hegn i Lemvig nær blandt andet Struer og Holstebro tilbyder vi alle former for vinterbekæmpelse såsom snerydning og saltning for husejere, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi udfører gerne snerydning og saltning for både små og store kunder, og det kan være faste aftaler, eller det kan være ad hoc i kortere perioder.

Mange fordele ved at benytte os til snerydning

Vi har både udstyret og erfaringen til at varetage mange forskelligartede opgaver inden for snerydning og saltning. Derfor kan vi også hjælpe dig, og der er ingen opgave, som er for stor eller for uoverkommelig.

Vi har foretaget vinterbekæmpelse gennem mange år, og det har blandt andet været af vejanlæg, stisystemer og parkeringspladser samt foran og på private ejendomme såsom indkørsler, fortov og vej

Der er mange fordele for virksomheder, institutioner, grundejerforeninger og boligselskaber, når de benytter et professionelt snerydningsfirma til vinterbekæmpelse.

Vi holder aldrig ferie, og vi er aldrig syge. Desuden arbejder vi syv dage om ugen. Dermed kan du være sikker på, at ejendommen overholder lov om vintervedligeholdelse og renholdelse af veje året rundt. Samtidig slipper I for at skulle spekulere på snerydning og saltning.

Få et uforpligtende overslag på vinterbekæmpelse

Vi kan både rykke ud efter hurtig aftale eller lave en fast serviceaftale om vinterbekæmpelse og snerydning. Kontakt os20 83 92 27 eller fliseroghegn@jubii.dkog få et uforpligtende overslag på snerydning.​

Er du interesseret i et uforpligtende overslag?

Vi står altid klar til hjælpe dig og din virksomhed. ​Kontakt os på 20 83 ​92 ​27 eller e-mail: fliseroghegn@jubii.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​+20 års erfaring i branchen

​Hos Fliser & Hegn har vi mange år bag os, som alsidige anlægsgartnere.

Kvalitet til tiden

Vi ankommer til tiden og løser din opgave professionelt.

Høj faglighed

Vi hører gerne om dine behov, og skræddersyer en løsning til dig.