​✔ +20 års erfaring

Kvalitetsbevidst arbejde

Høj faglighed

Følg os på Facebook
25-01-2016
Følg os på Facebook :-)
Læs hele nyheden
Boligfradrag 2016 - 2017
13-01-2016
Tilskud til almindelig havearbejde
Læs hele nyheden
Responsive
04-09-2015
Vi har opdateret vores hjemmeside så den er responsive. Det vil sige den nu fungere på mobil og tablets
Læs hele nyheden

Lægning af fliser, have og andre udendørs områder

Hos Fliser & Hegn i Lemvig nær Struer og Holstebro, lægger vi gerne din nye flisebelægning til indkørsel eller have, og vi arbejder for virksomheder og offentlige institutioner samt for private husejere i hele landet. Vi tilbyder en flot, kreativ og unik flisebelægning have eller indkørsel. 

Granit eller beton som flisebelægning have eller indkørsel

​Vi tilbyder lægning af fliser udendørs i for eksempel indkørsel eller have. Det kan også være en terrasse eller en gangsti. Det er meget populært at benytte granit (chaussesten) til en flisebelægning indkørsel eller terrasse.

Vi laver også gerne en flisebelægning indkørsel af beton eller af et andet materiale, men vi kan lave det helt, som du ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænser for designet af din nye indkørsel, terrasse eller gangsti.

​Vi sørger altid for at føre en god og tæt dialog med kunden før, under og efter en opgave. Dermed er du som kunde sikret den bedst mulige løsning, når vi udfører lægning af fliser. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og ideer, og vi kombinerer disse med vores erfaring og viden på området.

Kontakt os gerne for at høre mere om priser på belægninger

​Du er meget velkommen til at høre meget mere om muligheden for en flisebelægning i indkørsel eller have, og vi tager gerne en drøftelse om de mange forskellige løsninger, du kan vælge imellem.

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på flisebelægning pris. Du kan sende en e-mail til fliseroghegn@jubii.dk, eller du kan ringe på telefon 20 83 92 27 for at aftale nærmere.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Herunder kan du se et udpluk af opgaver, vi har løst i forbindelse med flisebelægning:

​​Firmaoplysninger

Fliser & Hegn • CVR: ​74904211

​​Adresseoplysninger

Ringkøbingvej 39 • 7620 Lemvig

​​Kontaktoplysninger

20 83 ​92 ​27fliseroghegn@jubii.dk