Flisebelægning i haven og andre udendørs områder

Hos Fliser & Hegn i Lemvig nær Struer og Holstebro, lægger vi gerne din nye flisebelægning til indkørsel eller have. Vi arbejder for virksomheder og offentlige institutioner samt for private husejere i hele Jylland, herunder fx Lemvig, Struer og Holstebro. Vi tilbyder en flot, kreativ og unik flisebelægning til have eller indkørsel.

​Granit eller beton som flisebelægning i have eller indkørsel

Vi tilbyder lægning af fliser udendørs i fx indkørsel eller have. Det kan også være en terrasse eller en gangsti. Det er meget populært at benytte granit (chaussesten) til fliselægning i indkørsler eller på terrassen.

Vi udfører også gerne for flisebelægning af beton eller af et andet materiale. Vi kan lave det helt, som du ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænser for designet af din nye indkørsel, terrasse eller gangsti.

Hos Fliser & Hegn sørger vi altid for at føre en god og tæt dialog med kunden før, under og efter en opgave. Dermed er du som kunde sikret den bedst mulige løsning, når vi udfører lægning af fliser. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og ideer, og vi kombinerer disse med vores erfaring og viden på området.

Kontakt os gerne for at høre mere om priser på flisebelægning

Du er meget velkommen til at høre meget mere om muligheden for ny flisebelægning i indkørsel eller have, og vi tager gerne en drøftelse om de mange forskellige løsninger, du kan vælge imellem.

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende overslag på flisebelægning. Du kan sende en e-mail til fliseroghegn@jubii.dk, eller du kan ringe på telefon 20 83 92 27 for at aftale nærmere.

Herunder kan du se et udpluk af opgaver, vi har løst i forbindelse med flisebelægning:

Er du interesseret i et uforpligtende overslag?

Vi står altid klar til hjælpe dig og din virksomhed. ​Kontakt os på 20 83 ​92 ​27 eller e-mail: fliseroghegn@jubii.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​+20 års erfaring i branchen

​Hos Fliser & Hegn har vi mange år bag os, som alsidige anlægsgartnere.

Kvalitet til tiden

Vi ankommer til tiden og løser din opgave professionelt.

Høj faglighed

Vi hører gerne om dine behov, og skræddersyer en løsning til dig.