​✔ +20 års erfaring

Kvalitetsbevidst arbejde

Høj faglighed

Følg os på Facebook
25-01-2016
Følg os på Facebook :-)
Læs hele nyheden
Boligfradrag 2016 - 2017
13-01-2016
Tilskud til almindelig havearbejde
Læs hele nyheden
Responsive
04-09-2015
Vi har opdateret vores hjemmeside så den er responsive. Det vil sige den nu fungere på mobil og tablets
Læs hele nyheden

Støttemur af fibercement til haver og anlæg

Hos Fliser & Hegn i Lemvig nær Struer og Holstebro anlægger vi gerne en ny støttemur sten eller beton i din have eller dit anlæg, og vi kommer i hele landet for at arbejde for private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi har specialiseret os i fibercement, men vi opfører gerne en støttemur beton eller sten.

Nem, billig og fleksibel støttemur fremfor sten

​Vi kan opføre en traditionel støttemur af materialer såsom marksten eller udhuggede natursten, men støttemure kan også laves støbt betonsten. Vi kan endvidere tilbyde at opføre støttemuren af fibercement. Det er et nemt og fleksibelt materiale, og så er det billigt.

Fibercement er helt vedligeholdelsesfrit, og cementen har en særlig styrke og soliditet, fordi cementen er blandet op med fiber. Vi kan overfladebehandle fibercementen i mange forskellige farver, men det særligt populært med en farve, der ligner træ.

Fibercement er med andre ord et godt alternativ til sten og beton, og det er naturligvis et meget bedre alternativ end træ. En støttemur af fibercement holder i rigtigt mange år, og den er relativ nem og billig at udskifte, når den engang er nedslidt eller ødelagt.

Få mere at vide om mulighederne med fibercement

​Du er altid velkommen til at få flere oplysninger om støttemur billig, og vi sender naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på en fibercementmur. Ri​ng på telefon 20 83 92 27 eller send os en besked via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også sende en e-mail til fliseroghegn@jubii.dk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Firmaoplysninger

Fliser & Hegn • CVR: ​74904211

​​Adresseoplysninger

Ringkøbingvej 39 • 7620 Lemvig

​​Kontaktoplysninger

20 83 ​92 ​27fliseroghegn@jubii.dk