Brolægning af en traditionel brolægger

​Vil I have lavet en flot brolægning af en traditionel brolægger? Hos Fliser & Hegn laver vi alle former for brolægning lige fra brosten til kantsten. Vi er et anlægsgartnerfirma, der arbejder for private, virksomheder og institutioner i blandt andet Lemvig, Holstebro og Struer samt andre steder i landet.

Vi tilbyder alt fra brosten til chaussesten

​Brolægning kan være med brosten eller granit (chaussesten). Granit er yderst populært, men det er brosten også. Vi lægger også fliser af beton. De fleste belægninger bliver lavet i indkørsler, på terrasser og på parkeringspladser.

I kan få belægninger i alle former, størrelser og mønstre, og vi sikrer en ordentlig bund, så den kan tåle at blive brugt. Samtidig sikrer vi en korrekt hældning på den ønskede brolægning, så regnvandet løber i de rigtige retninger.

Vi har altid en god dialog med vores kunder. Vi starter med en god dialog om jeres ønsker, behov og budget. Dermed modtager du en ordentlig rådgivning, og vi sikrer en solid forventningsafstemning.

Hvad koster brolægning?

​Vores priser for brolægning anhænger af jeres valg af materialer og eventuelle mønstre. Dertil kommer naturligvis arealet samt behovet for at sikre en solid bund.

Kontakt din brolægger for at få et overslag

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om muligheden for brolægning. Vi sender også gerne et uforpligtende overslag.

Du kan ringe på telefon 20 83 92 27 for at tale med en brolægger. Eller du kan skrive til e-mail fliseroghegn@jubii.dk.

Er du interesseret i et uforpligtende overslag?

Vi står altid klar til hjælpe dig og din virksomhed. ​Kontakt os på 20 83 ​92 ​27 eller e-mail: fliseroghegn@jubii.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​+20 års erfaring i branchen

​Hos Fliser & Hegn har vi mange år bag os, som alsidige anlægsgartnere.

Kvalitet til tiden

Vi ankommer til tiden og løser din opgave professionelt.

Høj faglighed

Vi hører gerne om dine behov, og skræddersyer en løsning til dig.