Vedligeholdelsesfrit hegn til have og anlæg

Hos Fliser & Hegn i Lemvig nær Holstebro og Struer tilbyder vi et vedligeholdelsesfrit hegn til have og anlæg. Et vedligeholdelsesfrit hegn på din ejendom er et godt alternativt til andre hegn på markedet, hvis du er træt af den vedligeholdelse, som hegn kræver, når det bliver udsat for diverse vejrlig.

Vi benytter fibercement til et vedligeholdelsesfrit hegn

​Vi kan tilbyde mange løsninger, hvis du er på udkig efter et vedligeholdelsesfrit hegn, og det kan være alt fra hegn og afskærmninger til støttemure og meget andet.

Vi forhandler og opsætter også Lind Hegn. Lind Hegn findes i mange variationer, højder, kvaliteter og farver. 

Et hegn kan være en god arkitektonisk detalje i haven eller på terrassen, og vi laver det præcis, som du ønsker. Vi laver alle vores vedligeholdelsesfrie hegn af fibercement, og derpå overfladebehandler vi dem med en farve, så de kommer til at ligne rigtigt træ.

De ligner træhegn, men de har den særlige styrke og soliditet, som fibercementen tilbyder. Vi kan naturligvis også lave dem i andre farver.

Fibercement er cement, der bliver blandet med fiber, hvorved man opnår en langt større styrke end traditionel beton. Dermed får man et godt byggemateriale, der er let og stærkt. Det egner sig godt til mange formål, herunder til at lave et vedligeholdelsesfrit hegn.

​Kontakt os for at høre mere om de forskellige hegntyper

​Du er velkommen til at høre mere om muligheden for et vedligeholdelsesfrit hegn af fibercement eller anden hegntype, og vi sender gerne et uforpligtende overslag. Du kan ringe til os på telefon 20 83 92 27, eller sende en e-mail til fliseroghegn@jubii.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Er du interesseret i et uforpligtende overslag?

Vi står altid klar til hjælpe dig og din virksomhed. ​Kontakt os på 20 83 ​92 ​27 eller e-mail: fliseroghegn@jubii.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​+20 års erfaring i branchen

​Hos Fliser & Hegn har vi mange år bag os, som alsidige anlægsgartnere.

Kvalitet til tiden

Vi ankommer til tiden og løser din opgave professionelt.

Høj faglighed

Vi hører gerne om dine behov, og skræddersyer en løsning til dig.