» Ring til os på telefon ​20 83 ​92 ​27

Følg os på Facebook
25-01-2016
Følg os på Facebook :-)
Læs hele nyheden
Boligfradrag 2016 - 2017
13-01-2016
Tilskud til almindelig havearbejde
Læs hele nyheden
Responsive
04-09-2015
Vi har opdateret vores hjemmeside så den er responsive. Det vil sige den nu fungere på mobil og tablets
Læs hele nyheden

Vedligeholdelsesfrit hegn, støttemure og afskærmning

Kunne du tænke dig et flot hegn til din ejendom, men er du træt af den vedligeholdelse, et hegn kræver, når det bliver udsat for diverse vejrlig. Et hegn kan være en god arkitektonisk detalje til enhver have eller terrasse, og derfor er det rart med et hegn, der er vedligeholdelsesfrit.

Vi opererer primært omkring Lemvig, Struer og Holstebro, men vi kører ud til opgaver i hele landet.

Hegn efter dine behov​

Her hos Lomborg Hegn i Lemvig laver vi lige præcis det hegn, du er på udkig efter. Vi laver vedligeholdelsesfrit hegn ud af fibercement og overfladebehandler det derefter med en farve, så det kommer til at ligne rigtigt træ. På den måde kommer man til at have fordelen ved det flotte hegn af træ, og på samme tid have fordelen ved den styrke og soliditet, fibercementen tilbyder.

Fibercement er cement, der bliver blandet med fiber, hvorved man opnår en langt større styrke end fx beton besidder. På den måde har man et godt byggemateriale, der er let og stærkt og derfor egner sig godt til denne type opgaver.

På vores side kan du finde billeder af en lang række projekter, vi har stået for. Her kan du også finde inspiration til dit projekt.​

Indhent tilbud på Vedligeholdelsesfrit hegn

Du kan altid ringe på telefon 20 83 92 27 eller skrive til os via nedenstående kontaktformular. Så giver gerne et gratis uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi følger dine ønsker

I samarbejde med dig som kunde, vil vi finde frem til den bedste løsning til dit projekt gennem arbejde af høj kvalitet og god service. Om det så er i en privat eller ikke-privat sammenhæng, og om det drejer sig om hegn, støttemure eller afskærmning, kan vi hjælpe med projektet.

Vi opsætter støttemure i forskellige materialer, der fx kan bruges til at støtte et terræn eller hvad der ellers ønskes.

Kontakt endelig Lomborg Hegn på telefon 20 83 92 ​27 ​og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

​​Firmaoplysninger

Fliser & Hegn • CVR: ​74904211

​​Adresseoplysninger

Ringkøbingvej 39 • 7620 Lemvig

​​Kontaktoplysninger

20 83 ​92 ​27fliseroghegn@jubii.dk