​✔ +20 års erfaring

Kvalitetsbevidst arbejde

Høj faglighed

Følg os på Facebook
25-01-2016
Følg os på Facebook :-)
Læs hele nyheden
Boligfradrag 2016 - 2017
13-01-2016
Tilskud til almindelig havearbejde
Læs hele nyheden
Responsive
04-09-2015
Vi har opdateret vores hjemmeside så den er responsive. Det vil sige den nu fungere på mobil og tablets
Læs hele nyheden

Vedligeholdelsesfrit hegn til have og anlæg

Hos Fliser & Hegn i Lemvig nær Holstebro og Struer tilbyder vi et vedligeholdelsesfrit hegn til have og anlæg. Et vedligeholdelsesfrit hegn på din ejendom er et godt alternativt til andre hegn på markedet, hvis du er træt af den vedligeholdelse, som hegn kræver, når det bliver udsat for diverse vejrlig.

Vi benytter fibercement til et vedligeholdelsesfrit hegn

​Vi kan tilbyde mange løsninger, hvis du er på udkig efter et vedligeholdelsesfrit hegn, og det kan være alt fra hegn og afskærmninger til støttemure og meget andet.

Et hegn kan være en god arkitektonisk detalje i haven eller på terrassen, og vi laver det præcis, som du ønsker. Vi laver alle vores vedligeholdelsesfrie hegn af fibercement, og derpå overfladebehandler vi dem med en farve, så de kommer til at ligne rigtigt træ.

De ligner træhegn, men de har den særlige styrke og soliditet, som fibercementen tilbyder. Vi kan naturligvis også lave dem i andre farver.

Fibercement er cement, der bliver blandet med fiber, hvorved man opnår en langt større styrke end traditionel beton. Dermed får man et godt byggemateriale, der er let og stærkt. Det egner sig godt til mange formål, herunder til at lave et vedligeholdelsesfrit hegn.

​Kontakt os for at høre mere om fibercementhegn

​Du er velkommen til at høre mere om muligheden for et vedligeholdelsesfrit hegn af fibercement, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 20 83 92 27, eller sende en e-mail til fliseroghegn@jubii.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Firmaoplysninger

Fliser & Hegn • CVR: ​74904211

​​Adresseoplysninger

Ringkøbingvej 39 • 7620 Lemvig

​​Kontaktoplysninger

20 83 ​92 ​27fliseroghegn@jubii.dk