Beskæring af træer og buske

Træbeskæring for private og erhverv

Har du et eller flere træer i din have, der har vokset sig for store, og som derfor trænger til at blive beskåret? Så står vi hos Fliser & Hegn klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for professionel beskæring af træer, som vi både udfører til fordelagtige priser for private husejere, offentlige institutioner og forskellige former for virksomheder.

Vi holder selv til i Lemvig, hvorfra vi ofte kører ud til opgaver med beskæring af træer i vores eget lokalområde, Holstebro og Struer, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, hvis det her, der er brug for vores hjælp.

Vi har det rigtige udstyr

Vi har alt det rigtige udstyr, der skal til for at udføre sikker og professionel træbeskæring, således at der hverken sker skade på personer, bygninger eller lignende, og så du samtidig er sikret et flot resultat.

Vi anvender bl.a. en lift i forbindelse med beskæring af træer, hvis der f.eks. er en bygning, en flisebelægning eller lignende under træerne, som ikke må tage skade.

Fordi vi har det rigtige udstyr, så betyder det også, at vi kan være behjælpelige, uanset om du har brug for vores hjælp til en stor eller en lille opgave lige fra udtynding af buskene til en grov beskæring af alle træer.

Derudover er vi også specialister inden for træfældning og topkapning af træer, ligesom vi også tilbyder stubfræsning, efter træet er blevet fældet. Har du således brug for vores hjælp i denne forbindelse, står vi også gerne til din rådighed.

Kontakt os og indhent et tilbud på beskæring af træer

Uanset om du har et æbletræ, et pæretræ eller en anden slags frugttræ, eller om du har et grantræ, et bøgetræ eller måske en busk, der skal beskæres, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi går højt op i træpleje, og vi tilbyder en billig pris på både beskæring af træer og buske. Så kontakt os gerne i dag og få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Er du interesseret i et uforpligtende overslag?

Vi står altid klar til hjælpe dig og din virksomhed. ​Kontakt os på 20 83 ​92 ​27 eller e-mail: fliseroghegn@jubii.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​+20 års erfaring i branchen

​Hos Fliser & Hegn har vi mange år bag os, som alsidige anlægsgartnere.

Kvalitet til tiden

Vi ankommer til tiden og løser din opgave professionelt.

Høj faglighed

Vi hører gerne om dine behov, og skræddersyer en løsning til dig.