​✔ +20 års erfaring

Kvalitetsbevidst arbejde

Høj faglighed

Følg os på Facebook
25-01-2016
Følg os på Facebook :-)
Læs hele nyheden
Boligfradrag 2016 - 2017
13-01-2016
Tilskud til almindelig havearbejde
Læs hele nyheden
Responsive
04-09-2015
Vi har opdateret vores hjemmeside så den er responsive. Det vil sige den nu fungere på mobil og tablets
Læs hele nyheden

Snerydning, saltning og vinterbekæmpelse

Hos Fliser & Hegn i Lemvig nær blandt andet Struer og Holstebro tilbyder vi alle former for vinterbekæmpelse såsom snerydning og saltning for husejere, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi udfører gerne snerydning og saltning for både små og store kunder, og det kan være faste aftaler, eller det kan være ad hoc i kortere perioder.

Mange fordele ved at benytte os til snerydning

Vi har både udstyret og erfaringen til at varetage mange forskelligartede opgaver inden for snerydning og saltning. Derfor kan vi også hjælpe dig, og der er ingen opgave, som er for stor eller for uoverkommelig.

Vi har foretaget vinterbekæmpelse gennem mange år, og det har blandt andet været af vejanlæg, stisystemer og parkeringspladser samt foran og på private ejendomme såsom indkørsler, fortov og vej

Der er mange fordele for virksomheder, institutioner, grundejerforeninger og boligselskaber, når de benytter et professionelt snerydningsfirma til vinterbekæmpelse.

Vi holder aldrig ferie, og vi er aldrig syge. Desuden arbejder vi syv dage om ugen. Dermed kan du være sikker på, at ejendommen overholder lov om vintervedligeholdelse og renholdelse af veje året rundt. Samtidig slipper I for at skulle spekulere på snerydning og saltning.

Få et uforpligtende tilbud på vinterbekæmpelse

Vi kan både rykke ud efter hurtig aftale eller lave en fast serviceaftale om vinterbekæmpelse og snerydning. Kontakt os20 83 92 27 eller fliseroghegn@jubii.dkog få et uforpligtende tilbud på snerydning.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kan både rykke ud efter hurtig aftale eller lave en fast serviceaftale om vinterbekæmpelse og snerydning. Kontakt os på 20 83 92 27 eller fliseroghegn@jubii.dk og hør mere.​

​​Firmaoplysninger

Fliser & Hegn • CVR: ​74904211

​​Adresseoplysninger

Ringkøbingvej 39 • 7620 Lemvig

​​Kontaktoplysninger

20 83 ​92 ​27fliseroghegn@jubii.dk