Haveanlæg anlægges, omlægges og vedligeholdes

​Hos Fliser & Hegn i Lemvig nær Holstebro og Struer anlægger, omlægger og vedligeholder vi haveanlæg for private, virksomheder og offentlige institutioner. Det kan være alt fra flisebelægning til beplantning. Vi løser enhver stor eller lille opgave i alle former for haveanlæg.

Kundens ønsker er udgangspunkt for et hvert haveanlæg

​Vi tilbyder haveanlæg med personlighed, og haveanlægget kan indeholde alle de ting, som du ønsker og har behov for. Vi tager altid udgangspunkt i dig, og derfor starter vi med en god dialog om tanker og ideer, hvor vi deler ud af vores brede erfaring med havearbejde. 


​Samtidig giver vi gode råd, så du kan få den bedst mulige løsning. Herefter udarbejder vi et forslag, som rummer alle de detaljer og praktiske anvendelsesmuligheder, som du måtte ønske.

Vi er med andre ord en fleksibel anlægsgartner, som tilbyder kreative løsninger, og vi tager både store og små opgaver. Desuden kører vi gerne ud i hele landet. Vi går til enhver opgave med højt engagement og kvalitet for øje, ligesom vi udfører opgaver i alle former for haveanlæg lige fra små rækkehushaver til store grønne områder for kommuner og boligselskaber.

Kontakt os for at høre mere om vores haveservice

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende overslag eller pris på haveanlæg. Vi kommer også gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Du kan ringe til os på telefon 20 83 92 27 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på fliseroghegn@jubii.dk.

Herunder kan du se nogle af de haveanlæg, vi allerede har løst for andre kunder:

Er du interesseret i et uforpligtende overslag?

Vi står altid klar til hjælpe dig og din virksomhed. ​Kontakt os på 20 83 ​92 ​27 eller e-mail: fliseroghegn@jubii.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​+20 års erfaring i branchen

​Hos Fliser & Hegn har vi mange år bag os, som alsidige anlægsgartnere.

Kvalitet til tiden

Vi ankommer til tiden og løser din opgave professionelt.

Høj faglighed

Vi hører gerne om dine behov, og skræddersyer en løsning til dig.