» Ring til os på telefon ​20 83 ​92 ​27

Følg os på Facebook
25-01-2016
Følg os på Facebook :-)
Læs hele nyheden
Boligfradrag 2016 - 2017
13-01-2016
Tilskud til almindelig havearbejde
Læs hele nyheden
Responsive
04-09-2015
Vi har opdateret vores hjemmeside så den er responsive. Det vil sige den nu fungere på mobil og tablets
Læs hele nyheden

Træfældning udført korrekt

Træfældning kan være en vanskelig og tilmed farlig opgave at udføre. Der er mange sikkerhedsforanstaltninger, der skal tages hensyn til, og det er vigtigt at disse bliver taget alvorligt, således ingen kommer til skade.

Professionel træfældning​

Der er flere måder, hvorpå træfældningen kan foregå afhængigt af, hvordan træet ser ud, og om det er råddent eller ej. Hvis træet fx ikke er egnet til at blive klatret i, fordi det dødt, vil man anvende en lift, og træet vil blive fældet i sektioner startende fra toppen til bunden. Denne metode kan også bruges, selvom der fx er bebyggelse eller lignende lige nedenunder træet, der fældes.

Under stormvejr kan træer blive lagt ned, og væltet ned på veje, i haver, eller lign. I sådanne tilfælde er det vigtigt, at træerne bliver fjernet af professionelle, der ved, hvad de laver. Når træer falder pga. stormvejr, kan der nemlig opstå spændinger, som, når de bliver frigivet, kan være dødbringende. Kontakt derfor altid professionelle til at udføre denne form for træfældning.

Fliser og Hegn hjælper dig

Lomborg Hegn kan hjælpe dig med alle typer træfældning i Lemvig, Struer og Holstebro - herunder:

  • Stubfræsning
  • ​Rodfræsning
  • ​Træbeskæring
  • Topkapning

​Uanset opgavens størrelse, kan vi hjælpe til. Det kan for eksempel være lige fra udtynding af buske til fjernelse af et større træ.

Tilbud på træfældning

Har i brug for et godt tilbud på træfældning, stub- eller rodfræsning i jeres have, så kontakt os på telefon 20 83 92 27 eller via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi garanterer, at vi udfører opgaven professionelt og på sikker vis. Vi har den nødvendige ekspertise og det nødvendige udstyr til at klare alle former for træfældning uanset sværhedsgrad. Derfor kan du være tryg, når du sætter os på opgaven. Og vi rydder selvfølgelig op efter div. affald i form af grene osv., når vi er færdige med opgaven.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 20 83 92 27, hvis du ønsker yderligere information omkring træfældning.​

​​Firmaoplysninger

Fliser & Hegn • CVR: ​74904211

​​Adresseoplysninger

Ringkøbingvej 39 • 7620 Lemvig

​​Kontaktoplysninger

20 83 ​92 ​27fliseroghegn@jubii.dk