​✔ +20 års erfaring

Kvalitetsbevidst arbejde

Høj faglighed

Følg os på Facebook
25-01-2016
Følg os på Facebook :-)
Læs hele nyheden
Boligfradrag 2016 - 2017
13-01-2016
Tilskud til almindelig havearbejde
Læs hele nyheden
Responsive
04-09-2015
Vi har opdateret vores hjemmeside så den er responsive. Det vil sige den nu fungere på mobil og tablets
Læs hele nyheden

Træfældning, stubfræsning og beskæring af træer

Hos Fliser & Hegn i Lemvig nær Struer og Holstebro tilbyder vi alle former for træfældning, stubfræsning og beskæring af træer for private husejere samt for virksomheder og offentlige institutioner.

Træfældning kan være en vanskelig og tilmed farlig opgave at udføre. Der er mange sikkerhedsforanstaltninger, der skal tages hensyn til for at udgå skader på mennesker og ejendom. Stubfræsning og beskæring af træer er mindre farligt, men der skal også tages særlige hensyn.

Stubfræsning, topkapning og beskæring af træer

​Der er flere måder, hvorpå træfældning kan foregå, men det afhænger af træets tilstand. Det kan for eksempel være nødvendigt med en lift for at fælde træet i etaper, hvis træet er råddent. Vi benytter også lift ved beskæring af træer, hvis der er en bebyggelse eller lignende under træer.

Et sker, at træer vælter under en storm, men det er vigtigt at få en professionel til at fjerne træet. Der kan opstå spændinger i træet, som kan blive dødbringende, når de frigives. Kontakt derfor en professionel ved den form for fældning af træer. Vi kan samtidig tilbyde stubfræsning.

Vi kan hjælpe med alt inden for fældning af træer og træbeskæring såsom:

  • Topkapning
  • ​Rodfræsning
  • ​Stubfræsning
  • Træfældning
  • Beskæring af træer.

Vi kan hjælpe, uanset der er tale om små eller store opgaver. Det kan være alt lige fra udtynding af buske og en mindre træbeskæring til en større træfældning.

Få et uforpligtende tilbud på træfældning eller beskæring

​Vi garanterer, at vi udfører opgaven sikkert og professionelt. Vi har den nødvendige ekspertise og det nødvendige udstyr til at klare alle former for fældning, stubfræsning og beskæring af træer. Derfor kan du være tryg, når du sætter os på opgaven. Vi fjerner selvfølgelig affald såsom stammer, grene og kviste, når vi er færdige.

​Hvad koster træfældning? Kontakt os på telefon 20 83 92 27 eller på fliseroghegn@jubii.dk for at få et uforpligtende tilbud på beskæring af træer, stubfræsning eller træfældning pris. Du kan også benytte kontaktformularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi garanterer, at vi udfører opgaven professionelt og på sikker vis. Vi har den nødvendige ekspertise og det nødvendige udstyr til at klare alle former for træfældning uanset sværhedsgrad. Derfor kan du være tryg, når du sætter os på opgaven. Og vi rydder selvfølgelig op efter div. affald i form af grene osv., når vi er færdige med opgaven.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 20 83 92 27, hvis du ønsker yderligere information omkring træfældning.​

​​Firmaoplysninger

Fliser & Hegn • CVR: ​74904211

​​Adresseoplysninger

Ringkøbingvej 39 • 7620 Lemvig

​​Kontaktoplysninger

20 83 ​92 ​27fliseroghegn@jubii.dk