Træfældning, stubfræsning og beskæring af træer

Hos Fliser & Hegn i Lemvig nær Struer og Holstebro tilbyder vi alle former for træfældning, klipning af hæk eller buske og beskæring af træer for private husejere samt for virksomheder og offentlige institutioner. Der findes ikke noget rigtigt tidspunkt for træfældning – både om sommeren og vinteren kan behovet opstå, også akut. Tøv ikke med at kontakte os – det er helt sikkert, vi kan udføre din opgave!

Træfældning kan være en vanskelig og tilmed farlig opgave at udføre. Det er nødvendigt at bruge det rigtige sikkerhedsudstyr og altid en god idé at få udført store opgaver af en professionel – så udgås skader på mennesker og ejendom. Stubfræsning og beskæring af træer er mindre farligt, men der skal også tages særlige hensyn.

Stubfræsning, topkapning og beskæring af fx frugttræer

​Der er flere måder, hvorpå træfældning kan foregå, men det afhænger af træets tilstand. Det kan for eksempel være nødvendigt med en lift for at fælde træet i etaper, hvis træet er råddent. Vi benytter også lift ved beskæring af træer, hvis der er en bebyggelse eller lignende under træer.

Et sker, at træer vælter under en storm, men det er vigtigt at få en professionel til at fjerne træet. Der kan opstå spændinger i træet, som kan blive farlige, når de frigives. Kontakt derfor en professionel ved den form for fældning af træer. Vi kan samtidig tilbyde stubfræsning.

Vi kan hjælpe, uanset der er tale om små eller store opgaver. Det kan være alt lige fra udtynding af buske og en mindre træbeskæring til en større træfældning.

Få et uforpligtende overslag på træfældning eller beskæring

​Vi garanterer, at vi udfører opgaven sikkert og professionelt. Vi har den nødvendige ekspertise og det nødvendige udstyr til at klare alle former for fældning, stubfræsning og beskæring af træer. 

Derfor kan du være tryg, når du sætter os på opgaven. Vi fjerner selvfølgelig affald såsom stammer, grene og kviste, når vi er færdige.

Vi kan hjælpe med alt inden for fældning af træer og træbeskæring såsom:

Hvad koster fældning af træ?

Kontakt os på telefon 20 83 92 27 eller på fliseroghegn@jubii.dk for at få et uforpligtende overslag til en billig pris på beskæring af træer, stubfræsning eller træfældning. Du kan også benytte kontaktformularen herunder.

Er du interesseret i et uforpligtende overslag?

Vi står altid klar til hjælpe dig og din virksomhed. ​Kontakt os på 20 83 ​92 ​27 eller e-mail: fliseroghegn@jubii.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​+20 års erfaring i branchen

​Hos Fliser & Hegn har vi mange år bag os, som alsidige anlægsgartnere.

Kvalitet til tiden

Vi ankommer til tiden og løser din opgave professionelt.

Høj faglighed

Vi hører gerne om dine behov, og skræddersyer en løsning til dig.