​Pleje af grønne områder - alle slags haver og grønne arealer

​Har du et større grønt område i Lemvig, Struer, Holstebro eller omegn, som du har brug for professionel pasning og vedligeholdelse af? Så er du kommet til det rette sted. Hos Fliser & Hegn har vi mere end 20 års erfaring som anlægsgartner, og vi tilbyder bl.a. professionel pleje af grønne områder af enhver slags for både private boligejere, virksomheder og offentlige institutioner.

Hvilke opgaver kan vi løse?

Vi har udstyret og kompetencerne til at kunne løse en lang række af forskelligartede opgaver i forbindelse med pleje og pasning af grønne arealer. Det kan fx være områder i sværtgående terræn, det kan være på skråninger, eller det kan være pasning af vandhuller eller åer, der er vokset til og skal trimmes ned. Vi tilbyder også helt almindelig pleje af grønne områder.

Vi tilbyder bl.a. plæneklipning med en særlig maskine, som gør, at vi kan klippe meget højt græs, brombærkrat og meget andet, der ellers kan være svært at komme til og trimme ned.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på pleje af grønne områder

Har du brug for professionel hjælp til pleje af grønne områder, og kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 83 92 27, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail fliseroghegn@jubii.dk for at indhente et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om vores arbejdsområder indenfor naturpleje.

Er du interesseret i et uforpligtende overslag?

Vi står altid klar til hjælpe dig og din virksomhed. ​Kontakt os på 20 83 ​92 ​27 eller e-mail: fliseroghegn@jubii.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​+20 års erfaring i branchen

​Hos Fliser & Hegn har vi mange år bag os, som alsidige anlægsgartnere.

Kvalitet til tiden

Vi ankommer til tiden og løser din opgave professionelt.

Høj faglighed

Vi hører gerne om dine behov, og skræddersyer en løsning til dig.