Støttemur af fibercement til haver og anlæg

Hos Fliser & Hegn i Lemvig nær Struer og Holstebro anlægger vi gerne en ny støttemur i sten eller beton i din have eller dit anlæg, og vi kommer i hele landet for at arbejde for private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi har specialiseret os i fibercement, men vi opfører gerne en støttemur af beton eller sten.

Nem, billig og fleksibel støttemur fremfor sten

​Vi kan opføre en traditionel støttemur af materialer såsom marksten eller udhuggede natursten, men støttemure kan også laves af støbt betonsten. Vi kan endvidere tilbyde at opføre støttemuren af fibercement. Det er et nemt og fleksibelt materiale, og så er det billigt.

Fibercement er helt vedligeholdelsesfrit, og cementen har en særlig styrke og soliditet, fordi cementen er blandet op med fiber. Vi kan overfladebehandle fibercementen i mange forskellige farver. Det er populært med en farve, der ligner træ.

Fibercement er med andre ord et godt alternativ til sten og beton, og det er naturligvis et meget bedre alternativ end træ. En støttemur af fibercement holder i rigtigt mange år, og den er relativ nem og billig at udskifte, når den engang er nedslidt eller ødelagt.

Få mere at vide om mulighederne med fibercement

​Du er altid velkommen til at få flere oplysninger om støttemur billig, og vi sender naturligvis gerne et uforpligtende overslag på en fibercementmur. Ri​ng på telefon 20 83 92 27 eller send os en besked via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også sende en e-mail til fliseroghegn@jubii.dk.

Er du interesseret i et uforpligtende overslag?

Vi står altid klar til hjælpe dig og din virksomhed. ​Kontakt os på 20 83 ​92 ​27 eller e-mail: fliseroghegn@jubii.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​+20 års erfaring i branchen

​Hos Fliser & Hegn har vi mange år bag os, som alsidige anlægsgartnere.

Kvalitet til tiden

Vi ankommer til tiden og løser din opgave professionelt.

Høj faglighed

Vi hører gerne om dine behov, og skræddersyer en løsning til dig.