​Stenterrasse lægges - få din drømmehave, lige som du ønsker

​Drømmer du om at få lagt en terrasse i din have, belagt med flotte sten, som du kan sætte dig ud på og nyde det gode vejr, eller hvor du kan invitere familien eller vennerne på en hyggelig grillaften eller andre arrangementer? Så står vi hos Fliser & Hegn klar til at lægge din nye stenterrasse. Vi har mere end 20 års erfaring inden for vores fag, og vi kører bl.a. ud til kunder i Holstebro, Lemvig, Struer og omegn.

Vælg mellem mange forskellige typer sten

En terrasse kan belægges med mange forskellige typer sten og fliser alt afhængigt af, hvilket udtryk du gerne vil have, og hvor stort dit budget er. Du kan fx vælge granit eller brosten, men der findes også mange andre typer sten, som du kan vælge mellem. Faktisk er det stort set kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre.

Sten til terrasser findes desuden i mange forskellige størrelser og farver, så du har mulighed for at vælge lige netop den løsning, som passer til resten af haven og dit hus. Derudover har vi med vores mangeårige erfaring kompetencerne til at kunne lægge ethvert mønster, så du kan få en smuk og harmonisk stenterrasse lige efter dine ønsker.

Vi sørger naturligvis for korrekt opbygning af underlaget, ligesom vi også sørger for at etablere et fald, så regnvandet kan løbe væk fra terrassen.

Kontakt os og få en pris på din nye stenterrasse

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om de mange forskellige muligheder, der er i forbindelse med lægningen af en stenterrasse, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så hører vi meget gerne fra dig. 

Du skal bare ringe til os på telefon 20 83 92 27 eller skrive til vores e-mail fliseroghegn@jubii.dk. Så hører du tilbage fra os hurtigst muligt. 

Er du interesseret i et uforpligtende overslag?

Vi står altid klar til hjælpe dig og din virksomhed. ​Kontakt os på 20 83 ​92 ​27 eller e-mail: fliseroghegn@jubii.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​+20 års erfaring i branchen

​Hos Fliser & Hegn har vi mange år bag os, som alsidige anlægsgartnere.

Kvalitet til tiden

Vi ankommer til tiden og løser din opgave professionelt.

Høj faglighed

Vi hører gerne om dine behov, og skræddersyer en løsning til dig.